Skip to content

Gezondheidskussen Talalay Latex Marcato

Talalay latex marcato gezondheidskussen

Het AM Marcato gezondheidskussen is uitgevoerd met een schouderuitsparing aan de voorzijde. Doordat het kussen aan de achterzijde iets dunner is gemaakt, liggen de nekwervels in een ontspannen positie. De leverbare dikte uitvoeringen zijn 9/11 cm en 11/13 cm. De dieptemaat van het kussen van 40 cm is ideaal om de bedlengte als het ware te vergroten. De kern van het gezondheidskussen is gemaakt van Talalay Latex

Tekening gezondheidskussen marcato

De luxe dubbeldoekstijk is afritsbaar en wasbaar op 60 graden Celcius. Aan de tijk is een Coolplus high-tech vezel toegevoegd. Deze werd speciaal ontwikkeld en begeleidt optimaal het lichaamsvocht. Hierdoor is het verdampingsproces zeer hoog en voelt het kussen droog en comfortabel aan.

Bijpassende Moltons en Slopen

Voor het Marcato hoofdkussen zijn bijpassende molton- en katoen-satijn slopen verkrijgbaar. Beide zijn deze voorzien van de schouderuitsparing en passen daardoor uitstekend om deze kussens. Een goed passend sloop verhoogt het slaapcomfort. De slopen zijn voorzien van een ritssluiting aan de zijkant.

 

 

(klik hier voor WINKELS)

Links