Skip to content

Kussen Dons/Natuurlatex Eminent

Dons latex kussen

 

Het “Eminent” kussen is een unieke combinatie van materialen die de natuur ons levert. De buitenhoes van het kussen is aan één zijde gevuld met een Premium kwaliteit dons (klasse 1). De buitenhoes is gemaakt van 100% Mako katoen Twill kwaliteit en voelt werkelijk fluweelzacht aan.  Met een dons-percentage van 90% en de enorme vulkracht van deze Franse dons-kwaliteit is een luxueus slaapcomfort gegarandeerd. De kern die in het kussen is aangebracht is gemaakt van natuurlatex. Natuurlatex heeft een enorme elasticiteit en een blijvende veerkracht waardoor dit dons kussen nooit door het dode punt heen gedrukt kan worden. Het biedt een zeer comfortabele ondersteuning. Bovendien zijn de ventilerende eigenschappen van natuurlatex maar door weinig materialen te evenaren. In dit AM kussen is het rijke comfort van dons met de actieve steun van latex gecombineerd. De achterzijde van het kussen geeft een koel effect omdat de katoen direct over de natuurlatex is geplaatst. Ook voelt de achterzijde van het kussen iets steviger aan vanwege het ontbreken van de donslaag.

Het kussen is geschikt voor zowel rug- als zij-slapers; leverbaar in kerndikte van 12 en 14 cm. De 14 cm hoge uitvoering biedt comfortabele steun aan personen met een bredere schouderpartij.

De afmetingen zijn 40-60. Door de diepte van 40 cm wordt de lengte van het bed als het ware vergroot.

Dit AM kussen staat  garant voor jarenlang vorstelijk slaapcomfort.

De met dons gevulde hoes is wasbaar tot 60 graden Celcius.

Bijpassende Moltons en Slopen

Voor het Eminent kussen zijn bijpassende molton- en katoen-satijn slopen verkrijgbaar. Beide zijn deze voorzien een ritssluiting aan de zijkant. Een goed passend sloop verhoogt het slaapcomfort.

Dons latex kussen open

Links